W celu ułatwienia użytkownikom korzystanie z naszego serwisu wykorzystujemy pliki cookies. Poprzez korzystanie z naszej witryny wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na twoim komputerze / urządzeniu. Możesz zmienić ustawienia plików cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Wprowadzenie » KURSY DEGUSTACJE ENOTURYSTYKA » !!!Wino i czekolada. Warsztaty łączenia


        

!!!Wino i czekolada. Warsztaty łączenia

NOWOŚĆ!

Niedostępny

 

W magazynie: 0,00 szt.
Numer produktu: 1234
nasza cena bez VAT: 24,39 zł
nasza cena z VAT (23 %):
30,00 zł

7 kwietnia 2017 roku, 18:30-20:00, SOPOT, Hotel Haffner

 

Jana Jerzego Haffnera 59, 81-715 Sopot

 

"Dzień otwartej butelki" degustacja win od kilkudziesięciu wystawców w godz.15.00-21.00
(obowiązuje osobny bilet wejściowy - Więcej o evencie DZIEŃ OTWARTEJ BUTELKI http://czaswina.pl/aktualnosc/sopot-otwiera-butelki )
Podczas eventu zapraszamy na:

WARSZTAT Czekolada i wino


Czekolada należy do grupy produktów nazywanych "zabójcami wina". O tym, że można z wielką przyjemnością i bez szkody dla wina łączyć z nim czekoladę, przekonacie się podczas warsztatów, na których spróbujemy 4 różnych win i 4 różnych czekolad oraz jedną niespodziankę! Zapewniamy dużą porcję winiarskiej wiedzy oraz endorfin.

 

Prowadząca:

Justyna Korn-Suchocka - z magazynem „Czas Wina” współpracuje od sześciu  lat organizując i prowadząc degustacje winiarskie, pisząc o winach oraz o unikalnych produktach polskich w autorskim cyklu Slow Food. Posiada międzynarodowy certyfikat wiedzy o winie 2.stopnia Wines and Spirits WSET. Z powodu miłości do czerwonego wina od czasu do czasu rezygnuje z wegetariańskiej diety. Uważa, że każda podróż do winnicy, nawet ta najkrótsza, to wspaniałe doświadczenie.

Yjc1ZTlhYT